3 x CD PET SHOP BOYS / 3 x CD QUEENSRYCHE / 1 x USB klíčenka NANA ZORIN / 2 x 2 vstupy na US3

06.04.2009 00:00 - Redakce | foto: facebook interpreta

Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát až do neděle 12. dubna včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do emailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit.

Pet Shop Boys - Yes
© facebook interpreta
Nová deska dua Pet Shop Boys "Yes" sice nepatřila mezi ty úplně nejočekávanější tituly jara jako noví Depeche Mode či U2, ale s klidem se může řadit hned za ně. Již první ohlasy hovořiy o "Yes" jako o nahrávce, kde duo Neil Tennant - Chris Lowe dokonává svůj návrat k vlastním kořenům, který započalo na předchozí "Fundamental". Velkou roli tentokrát sehrála producentská grupa Xenomania, pod jejíž křídla patří takoví interpreti jako sestry Minogue, Sophie Ellis-Baxtor, Rachel Stevens, Sugababes a skupina Girls Aloud. Desku jako pilotní singl reprezentovala skladba "Love Etc." Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD PET SHOP BOYS "Yes" vstoupíte tady.


Queensrÿche - American Soldier
© facebook interpreta
Zpěvák Geoff Tate fanouškům Queensrÿche nikdy nic nadarmo nesliboval a raději nechal mluvit své činy. U dvanácté studiovky kapely "American Soldier" se svého kréda držel a společně se zbytkem kapely poslal na pulty obchodů koncepční dílo "American Soldier". Při skládání se nechal inspirovat pravdivými příběhy válečných veteránů. Jako první singl vyslali členové kapely do obchodů kousek "If I Were King". Společně s vydavatelstvím Warner Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy klasické dvoudiskové verze.

Do kvízu o 3 x CD QUEENSRYCHE "American Soldier" vstoupíte tady.


Nana Zorin - Elevn
© facebook interpreta
Projekt Nana Zorin oslavil jedenáct let vydáním nového alba "Elevn" a koncertem, na kterém se představili všichni vokalisté, kteří projektem prošli. "Elevn" vychází v limitované edici na flash disku s originálním bookletem a komplet texty. Na "Elevn" se také objeví spousta bonusů - remasterované hity z předchozích desek, již nedostupných singlů, a především nikdy nevydané instrumentální verze písní z "Shooting Stars". Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o jednu limitovanou USB klíčenku s deskou.

Do kvízu o 1 x USB klíčenka NANA ZORIN "Elevn" vstoupíte tady.


Us3
© facebook interpreta
Pro neznalé, ale zvídavé Geoffa Wilkinson stručně svůj projekt představuje: "Us3 je vlastně mým hudebním dítětem. Mou původní myšlenkou bylo, že by se hudba Us3 měla skládat ze tří elementů: starých jazzových samplů, boom bapu s rapem a navrch sóla mladých jazzmenů. Tím jsem kvitoval minulost, přitom pevně stál v přítomnosti a zároveň hleděl do budoucnosti. Chtěl jsem lidem rozšířit obzory. Chtěl jsem předat pochodeň." Po více než dvou letech se Us3 opět chystají na místo činu, aby nás přesvědčili o tom, že i jejich připravované album, které vyjde v dubnu, bude albem, které si budete rádi pouštět zas a znovu. Koncert Us3 se odehraje 14. dubna v pražském Lucerna Music Baru. Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o dva vstupy na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na US3 vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY