Páteční Meccamix podpoří maďarská playmate DJ Flower

27.03.2009 13:44 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Meccamix březen flyer
© facebook interpreta
Pravidelné akce v klubu Mecca s názvem Meccamix nabízí měsíc co měsíc nevšední hudební zážitky. Tím březnovým bude vystoupení maďarské playmate, která se vrhla na DJskou dráhu.

Voksán Virág aka DJ Flower se v roce 2006 stala jednou z playmate v Maďarsku, ale krátce na to se rozhodla, že spojí svou krásu s tím, co ve světě hodně jede, tedy s DJingem. A právě tento pátek 27. března se konečně poprvé představí i českému publiku. Kromě ní na Meccamixu zahraje česká hvězda DJ Lucca a poprvé také vystoupí česká legenda DJ Orbith. Nebudou chybět ani další atributy Meccamixu - rezident DJ Macio, strůjce stylu arrogant house DJ Looky a fešák DJ Fcuk. Samozřejmě se opět ukáže i rezidentní zpěvačka Meccamixu Petra Infinity. Ibiza Diva tanečnice v úchvatných brazilských kostýmech se celý večer ani na okamžik nezastaví a návštěvníky čekají obří nafukovací Meccamix dekorace a stříbrné konfetovače, které se na ně posypou celou noc.

Celá akce odstartuje ve 21.00 hod. a poslední lupeny v předprodeji lze za 250 Kč sehnat v síti Ticketpro nebo na místě konání akce, kde však přijdou na 290 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY