Moimir Papalescu a jeho The Stylists vydávají debut

10.03.2009 05:00 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

The Stylists - Passion Is A Fashion
© facebook interpreta
Moimir Papalescu si po rozpadu The Nihilists nedopřává klidu a přichází s novým projektem The Stylists. Společně se s novým týmem vsadil na elektro pop, který ve svém podání představí koncem března na debutovém díle "Passion Is A Fasion". Slibuje našlápnutou taneční desku, se kterou mu pomáhala řada slavných jmen.

Moimir na albu spolupracoval s multiinstrumentalistou Petrem Venkrbcem (spolu se znají i z Magnetik) a mikrofonu se ujala nejvýraznější posila nového týmu, zpěvačka Tonya Graves (známá z party kolem Romana Holého). Kromě toho, že se skupině začala naplno věnovat coby sólistka, přispěla i jako textařka. V současné době The Stylists intenzivně zkouší a chystají se na živá vystoupení, která se mají konat během festivalové sezóny.

Album "Passion Is A Fashion" čítá jedenáct písní a dva bonusy. Jejich názvy jsou: Step By Step, Station To Station, Don´t Kid Yourself, The Symbol, Juice, Ecstasy, Passion Is A Fashion, Tokyo Night, Fashion Pack, Talking, Who Is In.... Bonusem se staly dva remixy. První z nich "The Symbol" připravil producent Steve Morell a další "Station To Station" Digital Amadeus. Na Bandzone.cz profilu kapely naleznete k poslechu čtyři skladby.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY