Byla odtajněna další jména pro festival Novarock

27.02.2009 15:22 - Eva Samšuková | foto: facebook interpreta

Novarock - Guano Apes
© guanoapes.com
Festival Novarock, jeden z největších hudebních festivalů ve střední Evropě, vyrukoval s balíčkem dalších jmen, která rozšíří řady již potvrzených interpretů letošního ročníku. Jde především o skupiny Guano Apes a Limp Bizkit. Další posilou programu budou třeba Kaiser Chiefs, Chris Cornell nebo All That Remains.

Mezi dříve zveřejněné kapely patří například Metallica, Placebo nebo Slipknot. Posledně jmenovaná skupina se v létě vrátí na pódia po odmlce - v nových kostýmech i maskách a s novým materiálem. Také vystoupení některých dalších kapel budou představovat velké návraty. Například právě nově oznámení Limp Bizkit, kteří budou společně hrát po několika letech a koncert na festivalu Novarock bude vůbec prvním po jejich přestávce.

Pátý ročník festivalu Novarock se bude konat 19. - 21.června v Rakousku, a sice znovu poblíž Nickelsdorfu. Místo se nachází jen něco málo přes čtyřicet kilometrů od Bratislavy. Každoročně ho navštíví desítky tisíc lidí a poslední tři ročníky byly dokonce beznadějně vyprodány.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY