Apocalyptica vystoupí třikrát v České republice

10.02.2009 08:16 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Apocalyptica flyer
© facebook interpreta
Skvělé muzikanty z kapely Apocalyptica není potřeba zahraničnímu, natož pak českému publiku představovat. Jejich koncerty jsou vždy neskutečnou smrští energie a obrovským hudebním zážitkem. I proto jsou vždy dlouho dopředu vyprodané... V letošním roce vystoupí Apocalyptica celosvětově pouze na šestnácti exkluzivních koncertech. I proto je skutečným zázrakem pro všechny česko-slovenské, ale i další zahraniční fanoušky, že Česku se podařil husarský kousek a Apocalypticu bude hostit hned třikrát - 18. dubna ve Zlíně, 19. dubna v Ostravě a následně 20. dubna v pražské Incheba Areně na Výstavišti v Holešovicích.

Letos je Apocalyptica v tvůrčím stadiu k novému albu, které by mělo vyjít v roce 2010 a mělo by navázat na obrovský celosvětový úspěch posledního "Worlds Collide", které vyšlo v druhé polovině roku 2007 a obsahovalo velké hity "I´m Not Jesus", "S.O.S." a "I Don´t Care". V rámci turné k tomuto albu vystoupila v roce 2007 Apocalyptica také dvakrát v České republice na naprosto vyprodaných koncertech v Praze a Plzni. Zájem fanoušků byl tak obrovský, že se jich stovky na jejich jedinečné koncerty prostě a jednoduše nedostaly.

Vstupenky na zlínský a ostravský koncert za 660 Kč a pražský koncert za 770 Kč v prodeji v síti Ticketpro. Vstupenku na koncerty Apocalypticy si také můžete zakoupit jako E-Ticket - vstupenku, kterou si jednoduše vytisknete sami. Vstupenky rovněž v prodeji v síti Ticketportal.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY