Armin van Buuren chrlí jednu desku za druhou

09.01.2009 16:05 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Armin Van Buuren - A State Of Trance Year Mix 2008
© facebook interpreta
Armin van Buuren byl v minulém roce rozhodně jedním z nejplodnějších interpretů. Stihl vydat novou řadovou desku s názvem "Imagine", DVD "Armin Only" se záznamem svého živého vystoupení, další díl své kompilace "A State Of Trance" a na sklonku roku ještě taneční hudbu posledních dvanácti měsíců zrekapitulovat na dvou plackách pod názvem "A State Of Trance Year Mix 2008".

Na této kompilaci se mu do dvou hodin povedlo vměstnat více než osmdesát zásadních tanečních, převážně tranceových záležitostí minulého roku, mezi kterými nechybí hity od 4 Strings, Erica Prydze, Sii, Ferryho Corstena, Paula van Dyka, ale i úspěšné singly Armina van Buurena samotného. Jak se ale zdá, svým fandům nedopřeje ani chvíli oddechu, neb již na únor slibuje další dvě desky, na kterých nabídne nové remixy svých hitů z poslední řadovky.

Dodejme, že Armin van Buuren se stejně jako velká část jeho DJských kolegů doposud neupsal žádnému velkému labelu. Společně s několika přáteli založil vydavatelství Armada Music, které jeho hudbu po celém světě distribuuje a přes internet prodává a zajišťuje tytéž služby více než padesáti dalším DJům a tanečním projektům.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY