Sensation White Prahu nemine ani v příštím roce

25.12.2008 15:08 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Sensation White 2009 flyer
© facebook interpreta
Nejslavnější taneční a hudební fenomén na světě se vrací do O2 areny. Třetí vydání pražské zastávky Sensation White se uskuteční 6. června, a to s podtitulem The Ocean Of White.

Vedle vystoupení špičkových světových DJs bude jedním z vrcholů večera opět populární Megamix, tedy půlhodinový blok sestavených z největších tanečních hitů minulosti a současnosti. Během Megamixu sice nehraje žádný DJ, ale o to větší důraz je kladen na vystoupení akrobatů a dalších performerů, kteří jsou doprovázeni spektakulární show a ohňostroji. Projekt Sensation plánuje v letošní sezóně navštívit po celém světě celkem až dvaadvacet zemí - oproti minulému roku přibudou například Austrálie, Dánsko, Španělsko či Velká Británie.

Předprodej vstupenek byl zahájen v pondělí 22. prosince. Stejně jako vloni jde do prodeje prvních 2 500 vstupenek za 1 090 Kč, další vlna se bude prodávat za 1 450 Kč a poslední pak za 1 650 Kč. I tentokrát bude pro ty nejnáročnější připraven prodej tzv. Golden Tickets v ceně 4 490 Kč, které navíc zahrnují vstup do klubového patra arény a VIP catering. Aktuální informace k akci najdete na oficiálním webu pořadatelské agentury.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY