Chystá se oslava jubilea česko-slovenského hip hopu

19.11.2008 11:19 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

20ers
© hiphopallstars.cz
V pátek 21. listopadu český a slovenský hip hop oficiálně oslaví svých jubilejních dvacet let v podobě křestu projektu "20ers". Pod hlavičkou O2 Hip Hop Allstars se tato koncertní oslava uskuteční v Malé sportovní hale (Incheba arena) v areálu Výstaviště Praha - Holešovice od 19.00 hod. New school sekci kompilačního CD "20ers" nahrála přední jména českého a slovenského hip hopu a v pátek se také představí naživo, vždy s nějakou specialitou.

Notoricky známí slovenští Kontrafakt si připravili novou show s podporou živých černošských hudebníků z New Yorku. James Cole má na "20ers" kompilační track s beatem od Kutmastera Kurta, který jej přímo v Praze podpoří. Slovenská r'n'b zpěvačka Tina si pro křest vypůjčí live kapelu od United Flavour. Indy & Wich mají na CD kolaboraci s pop-rockovými Clou a jejich symbiózu budete moci posoudit v pátek i naživo. Koncertní novinkou bude E2, Ektor & Enemy, kterým právě vychází debutové album "Airon Meidan". Našlapanou sestavu doplní ještě Moja Reč, Hugo Toxxx, Orion a Vladimir 518.

Vstupenky vás do čtvrtka vyjdou na 190 Kč + poplatky, a to v sítích Ticketpro, Tickestream a Ticketportal. Více informací můžete zjistit na stránkách Hip Hop Allstars nebo přímo na webu projektu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY