Samotáři podruhé, tentokrát na dvou CD

22.11.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Samotáři
© facebook interpreta
Film "Samotáři" Davida Ondříčka se mezi návštěvníky kina stal podobným hitem jako dřívější film tohoto režiséra, tedy "Šeptej". A stejný úspěch slaví i hudba k filmu, v případě "Šeptej" to byla deska Colorfactory a u "Samotářů" zase kompilace sestavená Honzou Muchowem, které se dosud prodalo okolo patnácti tisíc kusů.

Před nedávnem byla vyhlášena soutěž o nejlepší remix titulní písničky "Lucky Boy", která se shledala s velkým úspěchem - sešlo se celkem devadesát nových verzí, které by měly v průběhu prosince být k nalezení na www.samotari.cz.. Třináct nejlepších z nich se objeví také na speciálním 2CD, které bude na prvním disku obsahovat právě ony remixy a na druhém původní soundtrack k "Samotářům". Mezi remixéry, kterým se podařilo se na CD prodrat, jsou i Déva (Dušan Vozáry), Gen-D & Milis, Paul, Stonedhigh feat. Lucky Girl (DJ Touchwood a Klára Nemravová), Roe-deer feat. Divokej Bill, Reset, Skym, Pelf, Juanita Juarez či The Net.

Dobrá zpráva pro všechny je, že nová 2CD edice soundtracku bude stát stejně jako původní CD, což se vyplatí hlavně těm, kdo s koupí zatím váhali. Na trh by se nová verze měla dostat 12.12.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY