t-music tour vyráží do klubů se Stovkou zvířat

06.10.2008 17:12 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Sto zvířat (flyer)
© facebook interpreta
S podzimním pokračováním t-music tour se tentokráte spojila přední česká ska skupina 
Sto zvířat. Ta v listopadu přichází s novým maxisinglem "Biják", a vyráží tak na své největší a produkčně nejobsáhlejší turné v historii.

Během t-music Sto zvířat tour kapela zavítá do sedmi významných koncertních míst po celé republice, mezi kterými nechybí ani velký sál pražské Lucerny. Tam proběhne v úterý 25. listopadu oficiální křest singlu, protože Praha je pro Sto zvířat domácí prostředí a běžně zde vyprodávají i ty největší kluby. Šňůra odstartuje 18. listopadu v Českých Budějovicích a konec je naplánován na 28. listopadu do Plzně. Na turné zazní jak starší osvědčené pecky, tak i všechny skladby z maxisinglu.

Stejně tak jako u předchozích t-music tour na návštěvníky koncertů mimo zvýhodněného vstupné čeká řada bonusů. Kromě jedinečných vystoupení se speciální scénou s nezvykle velkou projekční plochou si budou moci stáhnout tapety turné, ringtóny nových skladeb, nechat se vyfotit mobilem a na odchod si odnesou plakáty nebo sloní samolepky. Příjemná bude i výše vstupného, která bude 120 Kč ve všech městech t-music Sto zvířat tour kromě Prahy, kde bude cena 150 Kč. To však neplatí pro uživatele tarifu BAV SE, kteří mají možnost vstupu zdarma.

Kompletní program t-music Sto zvířat tour vypadá následovně:

18.11. České Budějovice - Bazilika
20.11. Olomouc - Sidia
21.11. Brno - Semilasso
22.11. Ostrava - Fabric
25.11. Praha - Lucerna velký sál
27.11. Pardubice - ABC klub
28.11. Plzeň - Šeříkovka


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY