AC/DC zkrátí čekání na novinku koncertním záznamem

27.08.2008 14:33 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

AC/DC - No Bull
© facebook interpreta
Než se po osmi letech čekání dočkají fanoušci AC/DC nové desky "Black Ice", která je ohlášena na 20. října, mohou se potěšit koncertním DVD této australské legendární kapely. To vyjde totiž již za pár dní.

Půjde o záznam koncertu AC/DC z 10. července 1996, který se uskutečnil v madridské aréně De Toros De Las Ventas a vyjde pod názvem "No Bull". Pro skalní fanoušky to nebude žádné velké překvapení, neb koncert v minulosti již vyšel na VHS, ale pro DVD byl koncertní záznam nově smíchán, a navíc se krom koncertu dočkáme i několika doposud neuveřejněných bonusů. Asi největším tahákem bude materiál, který během turné k placce "Ballbreaker" natočil sám kytarista Angus Young.

Pro úplnost přinášíme ještě kompletní tracklist: Back In Black, Shot Down In Flames, Thunderstruck, Girl’s Got Rhythm, Hard As A Rock, Shoot To Thrill, Boogie Man, Hail Caesar, Hells Bells, Dog Eat Dog, The Jack, Ballbreaker, Rock And Roll Ain’t Noise Pollution, Dirty Deeds Done Dirt Cheap, You Shook Me All Night Long, Whole Lotta Rosie, T.N.T., Let There Be Rock, Highway To Hell, For Those About To Rock (We Salute You) + bonusy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY