Festival Colours Of Ostrava zveřejnil přesný program

20.06.2008 09:58 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Colours Of Ostrava 2008
© facebook interpreta
Tři týdny před začátkem hlásí festival Colours Of Ostrava: "Máme z většiny hotový přesný program kapel po dnech a hodinách, zbývají doladit některé doprovodné programy jako diskuse, projekce filmů či divadla." Přesný program, kdy kdo hraje, je možné nalézt na této webové stránce.

Na festival se sjede od 10. do 13. července přes 100 kapel, DJs a divadelních souborů, které vystoupí na 12 scénách - od venkovních pódií přes rockové a taneční kluby až po kostel, minikinokavárnu a knihkupectví. Nejvyšší počet zahraničních účinkujících (32), a především jejich jména napovídají, že Colours letos přichází s nejnabitějším programem za celou svoji historii. Zároveň se tato čtyřdenní přehlídka rozrůstá i co se týká dalších oblastí - novinkou je diskusní scéna či výrazně posílená divadelní část - Jaroslav Dušek a divadlo Vizita či legendární soubor Teatr Novogo Fronta mezi jinými jsou toho důkazem.

Čtyřdenní vstupenky na festival jsou k dostání ve všech pobočkách sítě Ticketpro a Ticketportal. Do 9. 7. stojí 1 090 Kč, na místě pak 1 200 Kč. Cena je včetně poplatků a DPH. Jednodenní vstupenky se budou prodávat pouze na místě. Držitelům karet ISIC, ALIVE, ITIC bude v předprodeji poskytnuta sleva 110 Kč na vstupenky na celý festival. Sleva platí na aktuální cenu čtyřdenní vstupenky pouze v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal do 9. července. Sleva neplatí při koupi vstupenky na místě!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY