Vyhrajte volňásky na páteční Apokalypsu

17.06.2008 15:27 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Apokalypsa 29. Techno Congress flyer
© facebook interpreta
Na tento pátek je v brněnském Bobycentru ohlášeno v pořadí dvacáté deváté vydání Apokalypsy a my máme pro jednoho našeho čtenáře dva volné vstupy a balík muziky k tomu.

V pořadí devětadvacátý díl nese podtitul Techno Congress. Hlavní hvězdou bude jedna z legend techna - Američan Kevin Saunderson. Kromě něj do Brna opět zavítá Axel Karakasis, hard techno přiveze Jeff Amadeus a exotická Brazilka Candy Cox, která patří mezi největší objevy DJingu posledních let. Domácí scénu zastoupí Michal Poliak, který na Apokalypse odehraje své úplně první live vystoupení. Naše barvy bude dále hájit například DJ Tráva či duo Peet & Tommy Rogers, které Apokalypsu v sobotu ráno svým setem uzavře. Přesný line-up obou scén přináší oficiální web celé akce, kde najdete také informace o předprodeji vstupenek, které stojí 500 Kč a budou k zakoupení i na místě konání celé akce.

Pokud se ale zapojíte do naší bleskové soutěže, můžete na Apokalypsu zcela zdarma a ještě si někoho vzít s sebou. Jednomu výherci věnujeme na páteční Apokalypsu dva volné vstupy a přibalíme i CD a vinyly s novou taneční hudbou. Stačí nám napsat na mail, z jakého města Kevin Saunderson pochází a mít štěstí při losování. Soutěž ukončíme již zítra večer v šest hodin a budeme výherce okamžitě kontaktovat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY