Koncem června proběhne první Bandzone.cz fest

11.06.2008 11:25 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Bandzone.cz Fest 2008
© facebook interpreta
Nejpopulárnější český hudebně-komunitní portál Bandzone.cz pořádá 20. - 22. 6. v krásném prostředí obce Doksy nedaleko Máchova jezera první ročník festivalu Bandzone.cz fest, věnovaného mladým talentovaným kapelám a všem opravdovým fanouškům hudby!

V programu festivalu se vedle zavedených klubových jmen jako jsou 100°C, the.switch, Houba, HC3, Punk Floid, Status Praesents, Rybičky 48 nebo The Airbags objeví mnoho mladých talentovaných skupin, kterým hudební kritici předpovídají velkou budoucnost a jimž v mnoha případech Bandzone.cz pomohl v nastartování kariéry - např. Scissorhands, Charlie Straight, NiceLand, Dorian Gray’s Prostitutes, Xindl X nebo hiphopoví Idea Fatte. Pozvání Bandzone.cz fest přijaly i skvělé zahraniční kapely - Illectronic Rock z Německa, na Slovensku velmi populární indie-rocková formace The Swan Bride či polská hardcoreová úderka Searching For Calm. Speciálním headlinerem, který svým vystoupením 21. 6. završí program hlavní scény festivalu, budou kultovní WWW.

Celá akce se uskuteční v krásném prostředí areálu Termit v Doksech, pár minut od Máchova jezera. Parádní koupání je tedy kousek od místa konání festivalu zaručené. Na místě jsou k dispozici hřiště pro volejbal a nohejbal a chatičky, ve kterých je možné se na celý víkend ubytovat. Vstupné na Bandzone.cz fest bude pro všechny zdarma. Bez jakýchkoli poplatků bude také stanování v místě konání festivalu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY