Planet Festival přiveze kapelu Hadouken!

06.05.2008 16:09 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Hadouken!
© facebook interpreta
Organizátoři Planet Festivalu přivezou do Čech kapelu Hadouken!, kterou označuje britský hudební tisk za jednu z nejnadějnějších kapel celosvětové hudební scény. Na Planet Festivalu vystoupí Hadouken! v sobotu 14. června.

Pětičlenná hudební skupina Hadouken! pochází z anglického Leedsu a kombinuje žánry new rave a grime. Název si kapela vypůjčila z videohry, v níž toto pojmenování znamená útok ohnivou koulí. "O kapele Hadouken! se v hudební branži mluví ve stejných superlativech, jako se v období jejich startu mluvilo o Franz Ferninad, Klaxons nebo Artic Monkeys," říká David Urban z Planet Festivalu. "Jejich singl 'That Boy That Girl' zahýbal hudebním světem, momentálně je považuji za nejaktuálnější hudební kapelu vůbec," dodává Urban.

Planet Festival proběhne 13. a 14. června v aeroklubu Tábor a vystoupí na něm například Bad Religion, Front 242, Beatsteaks, Kosheen, I AM X, Zion Train, Ed Rush, Shy FX, Sunshine, Tata bojs, Khoiba, Skyline, 100°C, UDG, Bow Wave nebo Please The Trees - dohromady tak více než 40 kapel. Lístky do 31. května stojí 790 Kč a do 12. června 890 Kč. Předprodej probíhá v síti Ticketpro. Na místě si budou moct návštěvníci koupit dvoudenní lístek za 1 050 Kč a sobotní lístek za 790 Kč. V ceně vstupenky je zahrnuto stanování ve stanovém městečku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY