Ill Niňo rozluští svou "Enigmu" i v Praze

14.04.2008 20:50 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Ill Niňo
© illnino.com
Americká latin-metalová parta Ill Niňo vypustila v březnu do světa novou desku "Enigma", kterou vyjela podpořit také na koncertní turné. V jeho evropské části se skupina podívá také do Prahy, kde vystoupí v sobotu 19. dubna v klubu Rock Café.

Nepůjde o první koncert Ill Niňo v Česku, vidět je mohli už návštěvníci festivalu Rock For People v roce 2004. Tentokrát se fanoušci mohou spolehnout hlavně na materiál z novinky "Enigma", která opět disponuje charakteristickým soundem šestice z New Jersey - nu-metalový základ s latinskými ozvuky. Pravděpodobně však dojde i na kousky z minulých desek "One Nation Underground", "Confession" nebo "Revolution Revolución".

Koncert má start oficiálně naplánován na sedmou hodinu večerní. Lístky stojí v předprodeji 490,- Kč, na místě budou za 550,- Kč. Jméno předkapely už je také známé: bude jí česká úderka Fourth Face.

Ill Niňo už vydali z "Enigmy" nový singl, který se jmenuje "Alibi Of Tyrants". K písni je také natočený klip, na nějž se buď můžete podívat zde, nebo použít přímý link z YouTube.com:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY