Po boku Bobby McFerrina se objeví Dan Bárta i Clarinet Factory

09.04.2008 09:26 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Bobby McFerrin
© facebook interpreta
Clarinet Factory, Dan Bárta a chlapecký sbor Boni Pueri se objeví po boku legendárního zpěváka, hudebníka a dirigenta Bobby McFerrina při jeho pražském koncertu 15. května v Kongresovém centru.

"Vybrané hosty spojuje špičková interpretace, pohotové muzikantství, schopnost improvizovat a také notná dávka odvahy. Jsem rád, že můžeme mladým českým umělcům poskytnout takto unikátní příležitost, při které budou diváci moci sledovat dobrodružství spontánní hudební komunikace: v průběhu večera dostane svou příležitost po boku Bobby McFerrina Dan Bárta a Clarinet Factory, chlapecký sbor Boni Pueri ho podpoří z míst pro publikum umístěných přímo na pódiu," říká Marek Vrabec, umělecký ředitel projektu Strings Of O2. Připravovaný koncert je prvním kamenem nové řady vystoupení hudebních hvězd Strings Of O2. Setkávají se nad ní pořadatelé etablovaného festivalu Struny podzimu a společnost Telefónica O2 Czech Republic.

V těchto dnech zbývá na pražský koncert posledních pár desítek vstupenek. Předprodej probíhá v síti Ticketpro. Po pražském koncertě se Bobby McFerrin přesune do Bratislavy, kde vystoupí 17. května v Sibamac Aréně.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY