Cocotte Minute odtajní v Akropoli své nové album

06.04.2008 11:07 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

No Gravity
© facebook interpreta
Po pěti měsících od vyprodaného dvojkoncertu s Post-It se Cocotte Minute 26. dubna vrátí na pódium pražského Paláce Akropolis.

A jak je u této party - známé záměrně omezeným koncertováním v Praze - zvykem, nedělo by se tak, pokud by k tomu nebylo řádného důvodu. Tím je tentokrát rozhodnutí kapely nenechat své příznivce čekat až na festivalovou sezónu a už teď jim poodhalit pár skladeb z jejího připravovaného, v pořadí již třetího, studiového alba, jehož přípravě se Cocotti intenzivně věnují od počátku tohoto roku.

"Poučen PR metodami slovutných světových kapel, bych se k naší nové desce vyjádřil jejich oblíbeným rčením: Je to zatím nejlepší deska, kterou jsme kdy nahráli. A to i přesto, že jsme ji ještě nenahráli a už vůbec nevíme jestli ji vydáme," hodnotí momentální stav nového alba Zeller.

Zahajujícím hostem večera bude výrazná slovenská skupina No Gravity. Do Akropole si kapela toho dne odskočí z halového turné skupiny Team, které bude v květnu hostovat i na deseti zastávkách v Čechách a na Moravě. V létě pak budou No Gravity k vidění také na vybraných tuzemských festivalech (Rock For People, SázavaFestu aj.).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY