Staňte se DJem nebo nahrajte vlastní CD

26.03.2008 10:59 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Hudba je pro některé z nás život, pro další živobytí nebo je "jen" koníčkem a zbytek populace ji používá jako podkres k dělání úplně jiných věcí. Většina z nás se ale v životě alespoň jednou zasnila a představila si, že jednou natočí své vlastní CDčko nebo uvede do varu stovky tanečníků v některém z pražských či světových klubů. Už brzo si to budete moci "koupit".

Zážitky.cz jsou stránky, kde najdete lecjaké zážitkové aktivity adrenalinem počínaje a relaxačním dnem konče. Nejenom aby se odlišili od ostatních, chystají na letošní rok nové (vlastní) zážitky, z nichž některé mají s hudbou hodně společného. Nahlédněme pod pokličku připravovaných hudebních zážitků a připravme se na to, že tohle by mohl být jednou nápaditý dárek.

DJem na zkoušku

Ten, kdo se zúčastní této srandičky, bude celý den v péči profesionálního DJe. Naučí se ovládat gramofony, porozumí záludnostem hifi vymožeností a dostane rychlokurz DJování. Zjistí, jak to funguje v klubu, co se smí a nesmí a taky kam chodí DJové na záchod. Jako třešnička na dortu bude možnost zahrát si ve skutečném klubu se svým "mentorem". A to naživo a před skutečným publikem.

Nahrajte si vlastní CD

Většina z nás po tomhle vždycky toužila a teď to máte na dosah ruky. K dispozici máte studio, zvukaře a profíky, kteří ví přesně, jak se točí alba. Vyberete si písničky, připraví se hudba, aranžmá a pak můžete zkoušet a zkoušet. Po celém dni vysokých i nízkých tónů, radosti i deprese vypadne ze stroje zlatavý disk - vaše vlastní album! Které pecky na něm zazní, je jen na vás.

Lidé ze Zážitky s.r.o. připravují podobných exkurzí do jiných povolání povícero, takže stačí sem tam se podívat na www.zazitky.cz nebo se tam rovnou přihlásit do odebírání zážitků emailem. Víme přímo od zdroje, že pak budete mezi prvními, kteří o nových zážitcích v nabídce uslyší.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY