První klip Atari Terror dobývá televizi i internet

19.03.2008 12:07 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Atari Terror
© facebook interpreta
Skupina Atari Terror, hrající moderní crossover, přichází se svým dlouho očekávaným prvním klipem ke skladbě "Attention!". Režie klipu se ujal Petr Ledvina alias Kráva, jehož charakteristický a osobitý styl je podepsán například pod klipy skupin The.Switch, Satisfucktion nebo Fourth Face. První klip Atari Terror navazuje na novou desku "Part 2: Attention!", která vyšla na přelomu roku 2007/2008.

Klip bude mít exkluzivní premiéru v pořadu Martina Zellera "Pětka v Pomeranči", který bude vysílán v sobotu 22. března ve 12.25 hodin na programu ČT2 (repríza ve středu 26.3. ve 23.40 hod.). V pořadu uvidíte mimo jiné i rozhovor s protagonisty a tvůrci klipu "Attention!". Po odvysílání klipu bude možnost pro klip "Attention!" hlasovat zde.

Po exkluzivním odvysílání klipu Českou televizí přijde na řadu další "exkluzivita", a to v podobě vysílání prostřednictvím internetových serverů. Od sobotních odpoledních hodin (26. 3.) poběží klip na internetovém portálu hudebních skupin a fanoušků Bandzone.cz. Poté bude klip putovat do pořadů TV ÓČKO, do "Noci s Andělem", na internetový portál YouTube.com a samozřejmě na stránky skupiny Atari Terror na MySpace.com, Bandzone.cz a www.atariterror.cz.

Součástí premiéry klipu bude i speciální preview celé nové desky Atari Terror "Part 2: Attention!", a to jak na již zmiňovaném profilu kapely na Bandzone.cz, tak i domovské stránce skupiny.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY