Začíná předprodej na Letní O2 SázavaFest 2008

27.02.2008 10:21 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kosheen, SázavaFest 2007
© Ivan Prokop
Zima je sice v plném proudu, ale léto se nezadržitelně blíží a s ním i Letní O2 SázavaFest. Již osmý ročník tradiční letní události odstartuje první srpnový víkend. Uskuteční se opět v malebném prostředí areálu Malá Strana u městečka Kácov, které je pyšné nejen na svou úžasnou polohu na řece Sázavě, ale také na pivovar z 15. století (pro zajímavost: čepují tu desítku za 10 a dvanáctku za 12 korun).

A co bude na programu? To nejlepší z minulých ročníků a ještě mnoho navíc. Rosteme, sílíme, ale rozhodně vás nechceme přerůst či přesytit. Jako v předchozích ročnících je pro nás nejdůležitější divácký zážitek v příjemném prostředí, který nechá zapomenout na každodenní starosti a stereotypy. Chystáme pro vás nové scény, rozšíření aktivit v areálu, ale i lepší servis a kvalitnější hudební zážitky. Jména hvězd letošního Letního O2 SázavaFestu budou odtajněna již brzy!

Vstupenky na všechny dny Letního O2 SázavaFestu budou od 1. března k mání v síti Ticketpro za pouhých 690 Kč! A to není všechno. Do konce února jsme připravili výhodnou nabídku, speciální slevu na Jarní i Letní O2 SázavaFest za 850 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY