Whitesnake slibují fantastickou desku

16.02.2008 12:21 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Whitesnake
© wordpress.com
Kytarista britské hardrockové skupiny Whitesnake Doug Aldrich prozradil pár detailů k chystané desce "Good To Be Bad". Album se má do obchodů dostat 21. dubna.

"'Good To Be Bad' je pro nás od začátku velkým závazkem a motivací. David Coverdale a já jsme začali dávat dohromady nový materiál na začátku roku 2007, pak jsme jej rozvíjeli a vymýšleli další motivy," prozradil Doug pro MelodicRock.com. Dále dodal: "S Davidem jsme dlouho diskutovali o tom, co chceme deskou říct. Část mých nápadů mu pomohla, mohl tak na nich začít stavět. Výsledkem je nadčasové album, ve kterém se snoubí všechny věci charakteristické pro Whitesnake. Není to žádný výkřik z minulosti, je to nahrávka zasazená do současné společnosti."

Nové skladby Whitesnake jsou podle kytaristy o něco melodičtější. První z nich muzikanti nahráli již v roce 2006 a společně s ostatními písněmi značí další růst muzikantů. Zpěvák David Coverdale se údajně při psaní písní ponořil hluboko do sebe a narazil na pár opravdu závažných témat. Členové skupiny doufají, že tato deska bude právě to, co fanoušci od nich očekávají.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY