Kylie Minogue představí na DVD duet se sestrou Dannii

03.12.2007 16:47 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kylie Minogue
© www.hm.com
Poté, co Kylie Minogue vypustila 26. listopadu své jubilejní desáté řadové album, vydá také další nosič. Za týden se do obchodů dostane její DVD, které nabídne více než čtyři hodiny materiálu, mezi nímž bude i jeden exkluzivní bonus - první oficiální duet se sestrou Dannii.

Na prvním DVD najdeme intimní zpověď "White Diamond", natočenou dlouholetým přítelem Williamem Bakerem, ve které nám Kylie dovoluje nahlédnout do svého soukromí. Zachyceno je především období její nemoci a následné léčby, ale také její návrat na koncertní pódia. Do poslední chvíle byl však střežen bonus, který Kylie na tento nosič přidala jako speciální poděkování za přízeň fanoušků. Jde o novou interpretaci písně "Kids", kterou s Kylie původně nazpíval Robbie Williams a následně v rámci Show Girl Homecoming Tour i Bono z kapely U2. Nejnovější verzi Kylie nahrála se svojí sestrou Dannii Minogue.

Druhá placka tohoto DVD kompletu pak přinese kompletní záznam koncertního vystoupení ze Sydney, čítající pětačtyřicet písní a několik zajímavých bonusů, včetně již zmiňovaného duetu s Bonem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY