Monkey Business oslaví Vánoce v Lucerně

26.11.2007 10:21 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Monkey Business plakát
© monkeybusiness.cz
Ani letos nezapomněla populární funky kapela Monkey Business v čele s frontmanem Matějem Ruppertem (letošním držitelem Anděla za Zpěváka roku) naplánovat svůj poslední koncert v roce do předvánoční doby. Drží tak už několikaletou tradici vánočních koncertů ve Velkém sále pražské Lucerny, tentokráte s datem 20. prosince. Tímto uzavře svou úspěšnou koncertní sezónu, která se nesla především ve znamení Nokia Tour 2007 po České republice k nejnovější vydané desce "Objects Of Desire And Other Complications".

Monkey Business už se na vystoupení intenzivně připravují. Můžeme například prozradit, že si běžně osmičlenná sestava přivede na jeviště posilu ve formě dechové sekce, která se postará o další hudební rozměr aktuálního repertoáru. Jako každý rok přislíbilo vystoupení i několik zajímavých hostů z Čech a tentokrát opět i ze zahraničí, kteří zůstanou překvapením až do samotného koncertu. Celou show zpestří speciální světelné efekty a projekce zajištěné nejmodernější dostupnou technikou.

Po zkušenostech z minulých vánočních koncertů doporučujeme příznivcům funky stylu Monkey Business zakoupit vstupenky v nejbližší době. Předprodej byl již zahájen v síti Ticketpro.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY