Poslechněte si nový singl Mobyho

02.10.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Moby
© Q Online
O tom, že Moby několik svých skladeb ze svého superúspěšného alba "Play" nechal přezpívat současnými zpěváky včetně Eltona Johna či Kelis, jsme na MusicServeru už psali. Pokud se však těšíte hlavně na novou verzi písničky "South Side", ve které Mobymu své pěvecké schopnosti propůjčila zpěvačka Gwen Stefani z No Doubt, máme pro vás dobrou zprávu.

Písnička bude oficiálně vpuštěna do amerických rádií až 9. října, ale fanoušci po celém světě s přístupem k internetu mají už nyní skvělou možnost poslechnout si celou písničku už teď, samozřejmě oficiálně, jinak bychom o tom nepsali :). Celá nová verze ve verzi pro Realplayer je dostupná na Mobyho oficiální stránce, stačí kliknout tady. Za několik dnů by se na stejném webu měl objevit i videoklip k této písničce, který Moby s Gwen natočili v Los Angeles za režijního dohledu Josepha Khana, který dosud spolupracoval třeba s Backstreet Boys, Destiny's Child či Faith Hill.

Fanoušci sice určitě mají radost z podobných spoluprací Mobyho s jinými umělci, ale přece jen, kdyby společně natočili radši novou pínsičku, než předělávali starší, potěšilo by je to určitě víc. Snad se už brzy dočkáme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY