Limemedia a server RadioTV.cz pořádají soutěž o MyABradio

08.11.2007 16:29 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

My ABradio
© myabradio.cz
Šanci získat vlastní rozhlasovou stanici mají nyní všichni zájemci na tři měsíce zdarma. Společnost Limemedia pořádá ve spolupráci se serverem RadioTV.cz soutěž, ve které jsou hlavními cenami kompletní balíčky služeb, jež jsou spojeny s provozem internetového rádia.

Provozovat internetovou rozhlasovou stanici je díky službě MyABradio snadné a vlastní rádio na internetu tak dnes může mít prakticky každý. Nyní dokonce na tři měsíce úplně zdarma.

Společnost Limemedia totiž pořádá ve spolupráci se serverem RadioTV.cz soutěž, ve které jsou hlavními cenami kompletní balíčky služeb, jež jsou spojeny s provozem vlastní internetové rozhlasové stanice. Soutěž spočívá v co nejpřesnějším odhadu výsledků poslechovosti deseti vybraných rozhlasových stanic. Ten soutěžící, jehož tipy vykáží nejnižší průměr odchylek od oficiálních výsledků průzkumu poslechovosti Radio Projekt, které budou zveřejněny 8. listopadu, získá možnost provozovat svoje vlastní rádio ve verzi Medium tři měsíce zdarma. Druhý v pořadí získá MyABradio ve verzi Lite a třetí nejlepší ve verzi Mini rovněž na tři měsíce úplně zdarma.

Podrobně podmínky soutěže a odpovědní formulář naleznou všichni zájemci na serveru RadioTV.cz.

Služba MyABradio umožňuje všem zájemcům provozovat vlastní rozhlasovou stanici na internetu. Klíčovou předností tohoto produktu je - vedle snadné ovladatelnosti a variability úrovně nastavení podle potřeb uživatele - především vypořádání se s poplatky autorským svazům. Náročnějším uživatelům pak MyABradio nabízí i pokročilejší verze Lite, Medium, Profi a Profi+, které variantně nabízejí inteligentní funkce tvorby playlistu, marketingovou podporu ABradia, možnost živého vysílání, pronájem profesionálního odbavovacího software, vyšší přenosovou rychlost streamu a další benefity.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY