Podívejte se na "O půl pátý" O5 & Radeček

23.10.2007 13:30 - Kateřina Červenková | foto: facebook interpreta

O5 & Radeček - Slast Minute
© facebook interpreta
V listopadu vydá skupina O5 & Radeček svou novou desku "Slast Minute", jejíž název vybrali sami fanoušci. Na vlny rádií zatím kapela vyslala singl "O půl pátý", který celkem úspěšně boduje v tuzemských hitparádách a vyšplhal se již do první dvacítky momentálně nejhranějších českých písniček.

Ke skladbě vznikl také videoklip, jenž byl natočen během prázdnin v šumperském divadle pod režijní taktovkou Jana Bártka, který vytvořil i scénář. V hlavních rolích uvidíte herečku Kristýnu Novákovou (jistě ji znáte jako Jindřišku z "Pelíšků") či herce Jaromíra Noska, v početném komparsu se mihne i bývalý bubeník kapely Joda Hansgut v roli barmana. Ve videoklipu si samozřejmě zahrála i celá kapela.

Singl si můžete v plné kvalitě ve formátu mp3 stáhnout zde. Na videoklip se můžete podívat zde. Stránky kameramana Metchouna nabízejí kromě videoklipu i fotografie z natáčení či informace o realizačním týmu. Na webu kapely je pak možné videoklip stáhnout také ve formátu wmv.

Kapela vyrazí 20. října na propagační turné Holba Slast Tour 2007, které bude mít celkem šestnáct zastávek. Aktuální album kapely obsahuje celkem jedenáct písniček, tracklist je následující: Pod vodou, Mexická rána, O půl pátý, Beethoven, Bára, Volný pád, Cabaret, Starý pán, Bílý orel, Pták, Cigárko.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY