Celine Dion připravila anglické album a světové turné

18.09.2007 10:28 - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Celine Dion
© facebook interpreta
Před pár měsíci potěšila Celine Dion své fanoušky především ve frankofonních zemích, když vydala dlouho očekávanou novinku "D'elles". Nyní se dočkají také ostatní. Po třech letech vyjde 12. listopadu její nové anglicky zpívané album "Taking Chances".

Nové album předznamenává stejnojmenný singl, který právě vstoupil do rádií. Písničku, která má být předzvěstí velkých změn, napsala zkušená a v posledních letech velmi vytěžovaná Kara DioGuardi, pomáhal jí také Dave Stewart z Eurtyhmics. O produkci se pak postaral John Shanks (Michelle Branch, Kelly Clarkson, Sheryl Crow a další).

S vydáním nového alba končí Celine Dion po pěti letech s vystupováním v Las Vegas. Posledním dnem, kdy ji mohou fanoušci spatřit v Caesar Palace, je 15. prosinec. Kdo by to do Las Vegas nezvládal, nemusí zoufat, protože o čtyři dny dříve vyjde High-Definition DVD s názvem "A New Day...", které bude jakýmsi vzpomínkovým materiálem právě na tato představení.

A nemusí zoufat ani ten, kdo by chtěl Celine Dion přesto vidět naživo. Již dva měsíce po derniéře v Las Vegas startuje v Johannesburgu benefičním koncertem pro Dětský fond Nelsona Mandely své světové turné. V J.A.R. pak během února vystoupí ještě sedmkrát a odtud bude pokračovat do dalších zemí, kde bude vystupovat ve velkých arénách. Během turné, které potrvá celý rok, se objeví na pěti kontinentech - ve více než dvaceti pěti zemích a více než stovce měst.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY