Rádio dnes může mít kdokoliv

11.09.2007 12:45 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

My ABradio
© myabradio.cz
Společnost ABradio, přední provozovatel internetových rádií, přichází na trh s novým produktem MyABradio. Díky němu si může vlastní internetovou stanici vytvořit opravdu každý - nejlevnější verzi vlastního internetového rádia včetně všech poplatků lze pořídit již za 740 Kč měsíčně.

Mít vlastní rozhlasovou stanici je snem mnoha hudebních fanoušků nespokojených s nabídkou terestrických rozhlasových stanic. Vytvoření a provoz tradiční rozhlasové stanice ale podléhá četným omezením a její provoz je finančně velmi náročný. Díky novému produktu MyABradio si ale může vlastní rozhlasovou stanici na internetu vytvořit a provozovat opravdu každý.

"Z naší mnohaleté zkušenosti s provozováním internetových rádií víme, že zájem o provozování vlastního internetového rádia je veliký. Bariérou dnes už nejsou ani tak peníze, jako spíše obavy spojené s osvojením si použité technologie," říká Adam Křikava ze společnosti ABradio. "Ovládání MyABradio je však velmi jednoduché a intuitivní, takže jeho obsluhu zvládne opravdu každý. Nejlevnější verze Mini navíc začíná na 740 Kč měsíčně, takže vlastní internetová stanice má skutečně předpoklady stát se lidovou záležitostí."

V uvedené ceně jsou již zahrnuty všechny poplatky autorským svazům, přístup do databáze více než třiceti tisíc songů a technologická podpora od společnosti ABradio. Náročnějším uživatelům pak ABradio nabízí i pokročilejší verze svého produktu - Lite, Medium, Profi a Profi+, které variantně nabízejí inteligentní funkce tvorby playlistu, marketingovou podporu ABradia, možnost živého vysílání, pronájem profesionálního odbavovacího softwaru, vyšší přenosovou rychlost streamu a další benefity.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY