Holki atakují vlastní úspěch

15.09.2000 05:00 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

Holki - Pro tebe
© www.monitor-emi.cz
Deset nových písniček skupiny Holki doplňuje na nové kolekci "Pro tebe" bonus "HolkiMix 2000" a multimediální stopa, kde fanoušci najdou (kromě dosud nezveřejněné fotografické dokumentace ze soukromých alb členek kapely) také videoklip využívající prvků počítačové animace.

Fanoušci Kláry, Nikoly, Radany a Katky už měli možnost vyslechnout také prázdninově rozhoupaný singl "Letní ráno". Ten se na českém trhu objevil v průběhu července a jako lákadlo k jeho koupi sloužil i tématicky stylizovaný videoklip, který byl k vidění především na obrazovkách televize Nova. Na konec září se navíc připravuje vydání druhého singlu "Mám ráda" a v listopadu dokonce třetí, dosud neurčený, singlový počin.

Vydavatel, tedy firma Monitor-EMI, připravuje pro své svěřenkyně rozsáhlou mediální kampaň. V jejím rámci budeme moci Holki vidět nejen na televizních obrazovkách, ale i na stránkách celé řady časopisů oslovujících především vytipovanou cílovou skupinu posluchačů. Pro příznivce živých vystoupení přidáváme seznam koncertů skupiny na nejbližší období: 15.9. Liberec, 16.9. Olomouc, 17.9. Most, 22.9. Lipov + Archlebov, 24.9. Hlučín.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY