Kristýna - česká Britney Spears?

11.09.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Kristýna
© facebook interpreta
Hudba pro teenagery od teenagerů se v poslední době v produkci vydavatelství prosazuje stále více. Zatímco většinou se firmy snaží vytvořit skupiny (Lunetic, Holki...), za pár týdnů se objeví debutové album, na kterém zpívá pouze jediná mladičká dívenka - Kristýna.

Ač podle fotky na to rozhodně nevypadá, je jí pouhých čtrnáct let! Nejedná se však pouze o pěknou dívku, na kterou se firma BMG snaží naroubovat nějaké ty písničky, ať se prodává deska, ale většinu svého krátkého života se už hudbě věnovala. Nejenže dlouhá léta působila jako členka dětského sboru Bambini di Praga, ale ráda také tancuje, věnuje se dabingu (například v seriálu "Lassie se vrací") a dokonce si zahrála i roli družičky ve filmu "Tři králové" (pravděpodobně se však jedná o jiný film, než stejnojmenný válečný masakr s Georgem Clooneym a Markem Wahlbergem :).

Její debutové album nazvané prostě "Kristýna" se na trhu objeví koncem září a jeho obsah bude tvořit dvanáct skladeb. Za hudební stránkou stojí hlavně skladatel a producent Daniel Hádl, který například "udělal" i chlapeckou skupinu A-Tak, takže můžeme jen čekat, čím nás Kristýnin debut překvapí.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY