Na Slavkov letos vytáhne Divokej Bill, Wohnout či Anna K

23.06.2007 17:10 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Slavkov 2007
© facebook interpreta
Čtvrtý ročník hudebního festivalu Slavkov tradičně představí kvalitní muzikantskou společnost. Brány zámeckého parku se otevřou v sobotu 30. června po 14:00.

Festivalový program zahájí nováček české hudební scény Zbyněk Drda, po něm přijdou temperamentem nabití Temperamento, pak kapela Madfinger, následována seskupením Magdalena Šalamonová & Photolab a skupinou Wohnout.

Jak je již dobrým zvykem, patronkou festivalu je paní Hana Hegerová, jejíž vystoupení bude pro všechny nesporně velkým zážitkem. Pod noční oblohou ještě zahraje Michal Hrůza, Anna K & Band a na úplný závěr a dobrou noc pak Divokej Bill.

Hudební festival Slavkov stále drží vysokou úroveň všech vystupujících. Organizátoři myslí i na rodiny s dětmi, pro které je zámecká zahrada ideálním místem, jak spojit příjemné s užitečným. Pro ratolesti je připraven dětský koutek s atrakcemi či soutěžemi. Rodiny s dětmi do výšky 140 cm budou mít navíc zvýhodněné vstupné. Bude připraveno bohaté občerstvení, prodej CD a merchandisingu. Letošní novinkou je zavedení vlakové kyvadlové dopravy z Brna.

Program jednodenního festivalu bude trvat cca od 15:30 do 23:00.

Vstupenky budou v prodeji od 15. dubna - info o předprodeji www.glanc.cz. Cena vstupenek: v předprodeji 290,- Kč, na místě 350,- Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY