Zajděte zdarma na koncert Charlie Straight

15.06.2007 13:42 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Charlie Straight
© Lukáš Dvořák / bandzone.cz
"V pondělí 18.6.2007 chystáme mimořádný koncert našeho největšího objevu, skupiny Charlie Straight, v klubu BORDO na Vinohradské ulici 40 v Praze. Kromě hostů z většiny médií bychom rádi umožnili i několika Bandzone fanouškům se téhle akce zúčastnit," říká Michal Novák, zakladatel serveru Bandzone.cz.

K tomu dodává: "Web Bandzone.cz jsem původně zakládal hlavně proto, aby mi mezi prsty neutekla žádná nová opravdu výjimečná kapela. Od spuštění webu uběhly dva roky a máme tu první zásadní objev. Skupina Charlie Straight mě posadila na zadek už prvním poslechem jejich demáče. Okamžitě jsem skočil do Pendolina a odjel na dva dny do Třince, abych se na vlastní oči přesvědčil, jestli je tahle parta super-talentů skutečná. V jejich malinké zkušebně mě přesvědčili, že to, co jsem dlouho hledal, jsem právě našel."

Pokud byste se chtěli na koncert jedné z nejnadějnějších českých kapel současnosti dostat, zarezervujte si lístek zdarma na této adrese. Musíte si ovšem pospíšit, protože volné vstupy na tento koncert "pro zvané" získá pouze nejrychlejších sto zájemců.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY