Třetí ročník Kokr festu přiveze Green Frog Feet

06.05.2007 12:59 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kokr fest 2007
© facebook interpreta
V sobotu 9. června se v Praze uskuteční třetí ročník emo-punk-rockového open air Kokr festu. V letošním roce pro Vás SLP agency připravila pestrou sestavu domácích kapel, které doplní tři party ze zahraničí. Diváci se mohou těšit na vystoupení pražských Orangecap, My First Date, Hustler State, z Moravy přijedou RAF, NSOS, Punkhart a samozřejmě se představí i zaběhnuté bandy 5th April, Suffer, Peshata nebo Anyway.

Z finského Lahti přijedou zahrát svůj energií nabitý set punk-rockeři Flippin Beans, kteří mají na svém kontě novinkovou desku "Everything Is Fine... Act Brave And Die". Za zmínku stojí také jejich split s Plus Minus či americkými Fabolous Disasters.

Jako headliner festivalu se představí němečtí pop-punkeři Green Frog Feet z Regensburgu, kteří se pyšní novou deskou "11 Ways... To Kill Your Idols". Green Frog Feet nejsou v České republice žádnými nováčky: pravidelně vystupují na festivalu v Přeštěnicích a letos zahrají na Rock For People. Mezi jejich úspěchy lze jistě zařadit koncerty se Simple Plan, MxPx, Die Happy či úspěchy na MTV a v rádiích se singlem "Riot Girl".

Druhým tahákem festivalu budou rakouští hc-punk-rockoví Red Lights Flash, kteří si na Kokr fest odskočí ze studia, kde připravují následovníka desky "Free", která vyšla na Anti-Flag Records. Red Lights Flash patří mezi nejrespektovanější evropské kapely svého žánru. Jejich koncerty (mimo jiné tour s Anti Flag, Rise Against, Agnostic Front, Strike Anywhere, AFI nebo Alexisonfire) jsou vyhlášené díky své obrovské energii a neuvěřitelnému nasazení kapely.

Celý Kokr fest vypukne 9. června v pravé poledne a končit bude kolem jedenácté hodiny večer. Pro návštěvníky bude připraveno dostatečné množství alkoholických i nealkoholických nápojů a servírovat se bude vegetariánské (Food Not Bombs) i nevegetariánské občerstvení (specialitky na grilu).

Areál klubu Modrá Vopice, kde se festival koná, pojme pohodlně přes 800 návštěvníků a v případě dešťových přeháněk bude přichystáno zakryté sezení s kapacitou 250-300 osob. Pokud si budete chtít odpočinout od hudby, máte možnost si zahrát stolní fotbálek, šipky nebo si koupit nějaký suvenýr z rozsáhlého distra. Po skončení živé produkce bude následovat after party s "hity vašeho srdce".

Do konce května je možné si objednat vstupenky za sníženou cenu 199 Kč na emailu kokrfest(zavináč)centrum.cz, na místě bude vstup činit 249 Kč.

Kokr fest 2007: 9. června, Praha, Modrá Vopice, start 12:00. Red Lights Flash (A), Green Frog Feet (D), Flippin Beans (FIN), 5th April, Suffer, Peshata, Anyway, NSOS, RAF, Orangecap, Punkhart, My First Date, Hustler State


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY