Paula Abdul zase rekapituluje

19.04.2007 09:33 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Paula Abdul - Greatest Hits - Straight Up!
© facebook interpreta
Americká zpěvačka Paula Abdul se v posledních letech proslavila spíše jako porotkyně v americké soutěži talentů "Americal Idol". V současné době ale zároveň pracuje na svém comebackovém albu. Jako předkrm v květnu vydá svoji novou výběrovou kolekci. Deska pod názvem "Greatest Hits - Straight Up!" přinese celkem osmnáct písní. Pět z nich dosud na žádném výběru Paula nevydala.

Interpretka hitů jako "Rush, Rush" nebo "Opposites Attract" má na svém kontě šest singlů, s kterými dobyla nejvyšší příčky jak americké, tak evropské hitparády, dalších devět singlů se dostalo do první desítky. Celkově má na kontě čtyři řadová alba, s kterými jen v Americe dosáhla deseti platinových ocenění.

Finální tracklist nové výběrové desky, jejíž vydání je předběžně stanoveno na 7. května, je následující: Forever Your Girl, Straight Up, Cold Hearted, (It's Just) The Way That You Love Me, Knocked Out, Opposites Attract, Rush, Rush, The Promise Of A New Day, Blowing Kisses In The Wind, Vibeology, Will You Marry Me?, My Love Is For Real (Original Version), Crazy Cool, If I Were Your Girl, Ain't Never Gonna Give You Up, It's All About Feeling Good, One Or The Other, Bend Time Back Around (From Beverly Hills 90210)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY