Talenti mají opět možnost zazářit na Colours

23.03.2007 14:09 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Yellow Sisters
© Alena Hrbková
Od 21. března 2007 mají domácí world music kapely opět šanci vyhrát natočení vlastního alba a zároveň se představit na mezinárodním hudebním festivalu. Festival Colours Of Ostrava totiž ve spolupráci s Indies Scope Records a za podpory České spořitelny vyhlašují již třetí ročník soutěže Česká spořitelna Colours Talents.

Kapely, jejichž tvorba je ovlivněna tradiční lidovou hudbou, ať již z jakéhokoliv koutu světa, se mohou přihlásit tak, že do 13. května 2007 vloží tři hudební ukázky ve formátu mp3 spolu se základními údaji o sobě na webové stránky talents.freemusic.cz. Odborná porota, složená ze zástupců festivalu Colours Of Ostrava, vydavatelství Indies Scope Records a hudebních publicistů, následně vybere čtyři finalisty, kteří se představí 9. června 2007 v rámci festivalu ColourScope. Z nich porota na místě vybere vítěze.

Vítězná skupina, která pochopitelně nesmí být smluvně vázána u jiné vydavatelské společnosti, získá možnost natočení a následné vydání alba u vydavatelství Indies Scope Records. Zároveň se živě představí 15. července 2007 na festivalu Colours Of Ostrava. Připomeňme, že minulé ročníky soutěže výrazně pomohly svým vítězům - v prvním roce skupině Posmrtné zkušenosti, loňský ročník čistě dívčí kapele Yellow Sisters, která své debutové album "Singalana" pokřtila 21. března v klubu Retro.

Soutěž pořádá mezinárodní hudební festival Colours Of Ostrava a vydavatelství Indies Scope Records. Generálním partnerem soutěže je Česká spořitelna. Přesné podmínky a pravidla najdou zájemci na colours.cz nebo indies.eu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY