Lily Allen: Fanoušci, poraďte mi

21.03.2007 08:04 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Lily Allen N
© www.emimusic.de
Debutové album Lily Allen s názvem "Alright, Still" zaznamenalo velmi slušný úspěch i v Americe. Ten zpěvačku donutil odložit všechny své plány v Evropě stranou a okamžitě do Ameriky odjet a absolvovat zde náročné promo turné. Mezi odložené akce pratří i natáčení nové desky.

Poté, co se deska "Alright, Still" dostala to Top 20 Billboard Charts, měla Allen na výběr - buď se na Ameriku vykašle a bude riskovat, že na ni všichni za pár týdnů zapomenou, nebo nechá všeho, co má v Evropě rozdělané, a okamžitě do Ameriky odjede. Vybrala si prozatím to druhé. Konečné rozhodnutí však nechává z části i na fanoušcích. "Je pro mě vážně tak důležité, abych se prosadila v Americe? Pokud ano, znamenalo by to na dalších devět měsíců přeházet všechny priority v mém životě. Budu muset hrát stále tytéž písně a odpovídat různým novinářům na stále tytéž otázky," stěžuje si Allen na svých myspace stránkách.

"Poraďte mi, od ledna jsem byla v Japonsku, na Novém Zélandu, v Austrálii, měla jsem turné po Evropě, zúčastnila jsem se Pařížského týdne módy a teď jsem na turné po Americe, které bude trvat minimálně do května. Vážně nevím, co mám dělat," dodává zpěvačka. O tom, zda se má vrátit do Anglie a natáčet novou desku, nebo pokračovat v turné po Americe, chce nechat na svých stránkách dokonce hlasovat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY