Stáhněte si klip 'Na křídlech draků' Existence

10.03.2007 05:00 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Existence - Na křídlech draků
© facebook interpreta
Litoměřičtí crossoveroví talenti Existence mají nový videoklip, a to k písni "Na křídlech draků". I když slovo nový není úplně přesné - skupině ho pomáhal natočit americký režisér Cesare Wright z texaského Houstonu už v létě roku 2004. Jenže pak se mu zranila přítelkyně, a tak se příchod snímku o více než dva roky zpozdil.

Avšak klip k několik let staré písni není od výtečné, byť nikterak profláklé kapely zrovna důkazem kypící energie. Jejich poslední EP vyšlo před třemi lety, takže jaká je aktuální situace? "Materiál na novou platňu, snad už dlouhohrající, máme, novinky už hrajeme živě. Peníze už máme taky skoro pohromadě. Vydavatelé nám říkají, jak je to super, ale že si ještě chvilku počkaj, budou nás sledovat atd. Takže zamluvíme termín v hostivařském studiu, natočíme, sami vydáme a uvidíme," řekl musicserveru frontman Antonín Němec. Existence prošla také několika změnami. Má totiž dva nové kytaristy, jimiž se stali Payo (Ghoste, ex-Monasterial Crypt) a Sakala (Projekt Parabelum, Fitipaldi Is Death).

V dohledné době by měl vzniknout klip také k písni "Border Control", obrázky s sebou z USA snad doveze již zmíněný Cesare Wright. Čekání si fanoušci dobré rockové muziky mohou zkrátit snímkem k "Na křídlech draků", jenž si můžete stáhnout zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY