Zion Train v březnu přijedou zlepšit náladu do Abatonu

06.02.2007 15:32 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Zion Train N
© facebook interpreta
Britská electrodubová parta Zion Train si v roce 2006 do Česka cestu nenašla. Jejich fandové, kterých je tu ale díky jejich hojnému koncertování skutečně hodně, si mohou do diáře zapsat datum 9. března 2007, čas 20:00 a jako místo připsat pražský klub Abaton. Tam se uskutečnil taky jejich poslední tuzemský koncert na podzim roku 2005 a stejně jako tentokrát, i nyní se můžeme těšit na pořádnou dávku skvělé nálady, kterou kromě Zion Train zprostředkují Hypnotix a dále Nomad Sound feat. Burama a Admiral Kolibal.

Zion Train nejsou pouze hudební těleso. Je to jedno z nejplodnějších seskupení, které produkuje vše od hudby přes časopisy, CD ROMy, internetové stránky až po knihy. Designéři, umělci, festivaloví a kluboví promotéři, spisovatelé, remixéři, programátoři, majitelé nahrávacího labelu. Boj za životní prostředí a lidská práva a spousta dalších aktivit. Tím vším se zabývá tato multikulturní parta, založená již v roce 1990.

Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji sítě Ticketportal za 250 Kč + poplatky, na místě pak za 300 Kč. Více informací na ziontrain.co.uk a prostorabaton.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY