Skyline se pro letošní rok rozloučí s pražským publikem

07.12.2006 12:37 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Skyline N
© Standa Merhout
Taneční kapela Skyline, která je čím dál tím vyhledávanější pro svá živá vystoupení, odehraje ve středu 13. prosince v Paláci Akropolis svůj poslední letošní koncert v Praze.

Skyline začínali v roce 1997 jako parta nezkušených teenagerů a postupně se vypracovali na jedny z nejvýraznějších tahounů české klubové scény. Od drum'n'bassových počátků jejich sound vykrystalizoval v energický a nezamindrákovaný taneční pop nového tisíciletí.

Letošní rok byl pro Skyline velmi úspěšný. Vydali své třetí album "Virginplatonicpanic" k jehož skladbě Ladies nedávno vznikl videoklip, odehráli téměř 60 vydařených vystoupení v ČR, na Slovensku a zahráli si poprvé i v Londýně, kde jim na vydařeném koncertu předskakovali angličtí Visionary Underground.

Skyline jsou vyhlášeni svými energickými koncerty, chytlavými songy a ryze současnou kombinací elektroniky, živých nástrojů a bezkonkurenčních vokálů. Je známo, že jejich živá vystoupení patří k těm nejlepším a nedávno se o tom mohli nedávno přesvědčit například na vyprodaných koncertech v Plzni nebo Liberci.

Koncert v Paláci Akropolis začíná v 19:30, vstupenky v předprodeji jsou za 150,- Kč, v den koncertu pak za 200,- Kč.

Zde je přehled zbývajících vystoupení Skyline v letošním roce.

13.12. - Palác Akropolis, Praha
16.12. - Rockový klub Zámecký sklep, Nové město nad Metují
26.12. - Kulturní dům, Česká Lípa


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY