Cinematic Orchestra, US 3 a Banana za vraty klubů Prahy

22.11.2006 07:41 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Cinematic Orchestra N
© Kin Ho
Venku je počasí pod psa, babí léto definitivně za námi a před námi jsou kromě sněhových radovánek dlouhé zimní večery. Dají se trávit nejrůznějšími, více či méně příjemnými způsoby, hudební fandové však mají o svém programu pro následující dny už určitě jasno. Nejlépe jim totiž bude v pražských klubech, ve kterých jim, také díky úsilí agentury D Smack U Promotion, předvedou svůj um kapely, jenž musí rozjásat srdce každého hudbomila.

Ve středu 22. listopadu bude zcela jistě cílem všech fajnšměkrů klub Roxy, kde v 19:00 poprvé v České republice vystoupí věhlasný nu-jazzový projekt The Cinematic Orchestra. O Cinematic Orchestra se u nás dlouhá léta pouze psalo - hodně. Koneckonců není divu, na labelu Ninja Tune totiž snad ani nic, co by nestálo za pozornost, nevychází. A Cinematic Orchestra patří opravdu k tomu nejlepšímu z nejlepšího. Asi i proto se na pořádání této akce podílí British Council, kterým tímto patří velký dík.

Den poté, ve čtvrtek 23. listopadu od 21:00, vystoupí v Lucerna Music Baru slavná britská kapela US 3, jejichž hit "Cantaloop" znají snad všichni. Jen někteří neználci nevědí, že ta pecka je právě od nich. Také US3 letos vydali nové a výborné album, "Schizophonic", a tak ať máte rádi jazz nebo hip hop, věřte, že si v obou případech přijdete na své.

Další z akcí, kterou bychom všem milovníkům hudby doporučili, je křest alba "Jungle" ostravské zpěvačky Vladivojna La Chia a její skupiny Banana, který byl kvůli nemoci přeložen ze září. Koncert proběhne v pondělí 27. listopadu v 19:30 v Paláci Akropolis.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY