Britští Levellers otevřou novotou zářící Rock Café

03.11.2006 09:51 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Slavnostní otevření Rock Café - plakát N
© Rock Café
Nově zrekonstruovaný pražský klub Rock Café se znovu zpřístupní veřejnosti. V pátek 10. listopadu proběhne jeho slavnostní otevření, v jehož rámci nové pódium přivítá hosty nadmíru povolané - skvělé britské Levellers.

V legendárním Rock Café, který minulý rok oslavil své patnácté narozeniny, se v posledních měsících - vzhledem k přetrvávajícím komplikacím s pronikajícím hlukem do obytné části domu - odehrává rozsáhlá rekonstrukce. Díky vstřícnosti a finanční podpoře Městské části Prahy 1 budou jejím výsledkem zbrusu nové prostory hudebního sálu, kompletní renovace suterénu klubu a nově vybudovaná galerie. S tím samozřejmě přichází i řada vylepšení, jež jsou přínosná především pro hudebníky a návštěvníky samé. Většina z nich totiž jistě ocení zrušení dosavadního omezení živého hraní do dvaadvacáté hodiny, nový zvukový i světelný aparát, výkonnou vzduchotechniku i originální design nových prostor. Ke spokojenosti hostů zajisté přispěje i další bar přímo na sále a také v chill-out zóně, kde je taktéž možnost projekcí. Další předností oproti minulosti bude i celkově rozšířená kapacita klubu, která umožní shlédnout budoucí program početnějšímu publiku. V blízké budoucnosti navíc na místě stávajícího horního sálu vznikne takzvaný RockCabaret, který otevře řadu možností pro alternativní žánry jako jsou divadla, experimentální performance, literární večery a promítání zajímavých filmů. Rock Café tak rozšíří svůj kulturní záběr na skutečně multikulturní prostor.

Jako doprovodný program otevírací akce se mimo předkapely Mr. Irish Bastard představí divadelní performeři. Na každého dále čeká welcome drink Jim Beam a... možná přijde i kouzelník!

Vstupenky na akci lze zakoupit v síti Ticketstream a v klubu Rock Café za 399,- Kč, na místě za 450,- Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY