Lépe ozvučenému Lucerna Music Baru je jedenáct let

02.11.2006 08:56 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Lucerna Music Bar N
© Lucerna Music Bar
Ve čtvrtek 9. listopadu 2006 oslaví Lucerna Music Bar, který se za dobu své existence stal nedílnou součástí pražského kulturního a klubového života, své jedenácté narozeniny. Jako každý rok i letos připravuje velkou oslavu za účasti renomovaných umělců české hudební scény.

Během večera se představí jedna z nejrespektovanějších českých hudebních skupin současnosti SUPPORT LESBIENS, která při koncertě slavnostně pokřtí své aktuální album "Euphony And Other Adventures". Za prodej nového alba pak na koncertě obdrží platinovou desku. Dalšími hosty večera budou DJ MACEO + DJ MIKULÁŠ + DJ MICHAEL V. (J.A.R.) .

V rámci oslavy 11. narozenin Lucerna Music Baru také proběhne prezentace nového ozvučovacího systému od světoznámé francouzské firmy L-Acoustics, který bude nainstalován v průběhu měsíce října 2006. Tento nový systém svými prvotřídními parametry opět posune kvalitu realizovaných koncertních vystoupení. Vyhoví nárokům i těch nejnáročnějších umělců, mistrů zvuku i posluchačů a svým technickým vybavením zařadí Lucerna Music Bar mezi světové hudební kluby. Zcela nový bude nejenom hlavní systém, ale i zvuk na pódiu, určený pro hudebníky. Perličkou je, ze celkově instalovaný výkon systému přesáhne 35000 W. Poprvé ho uslyšíte na konci října na show famózního baskytaristy T.M. Stevense.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY