Pet Shop Boys na říjen nachystali trojnásobnou hudební nálož

29.09.2006 15:55 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Pet Shop Boys - Concrete
© facebook interpreta
Koncem května vyšlo britské dvojici Pet Shop Boys nové album "Fundametal", léto strávili na turné po festivalech, během něhož se objevili i na pražském Love Planet, ale podzimem jejich podpora nahrávky rozhodně nekončí.

Na 16. října nachystali už třetí singl "Numb", který pro ně napsala známá hitmakerka Diane Warren, o týden později se pak na pulty obchodů dostanou další dva nosiče. Prvním bude živé dvojCD "Concrete", nahrané v květnu tohoto roku, které obsahuje záznam koncertu s orchestrem BBC a hosty Rufusem Wainwrightem, Frances Barber a Robbiem Williamsem. 23. října vyjde také DVD "A Life In Pop", které bude kromě dvojhodinového dokumentu o kapele obsahovat i několik videoklipů a živých záznamů.

Živák "Concrete" bude obsahovat tyto skladby: Left To My Own Devices, Rent, You Only Tell Me You Love Me When You're Drunk, The Sodom And Gomorrah Show, Casanova In Hell (Rufus Wainwright), After All, Friendly Fire (Frances Barber), Integral, Numb, It's Alright, Luna Park, Nothing Has Been Proved, Jealousy (Robbie Williams), Dreaming Of The Queen, It's A Sin, Indefinite Leave To Remain, West End Girls.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY