Roxette oslaví dvacáté výročí největšími hity a dvěma novinkami

04.09.2006 09:17 - Tomáš Tenkrát | foto: facebook interpreta

Roxette N
© roxette.se
Švédské hvězdy Roxette tento rok slaví dvacáté výročí. Připomenou se výběrem největších hitů, naleznete na něm i dvě novinky, přičemž "One Wish" bude první singl, do rádií bude vpuštěn 20. září. Druhou novinkou bude "Reveal".

Pro fanoušky skupiny bude ale asi největší lahůdkou "The Rox Box 86-06". Per Gessle říká, že to je box pro všechny, kteří si myslí, že už mají od Roxette všechno. Nalézt byste v něm měli čtyři CD se všemi hitovými singly, nejoblíbenějšími songy, dvěma novinkovými songy, raritami, demo snímky, tříhodinové DVD, na kterém bude i úplný záznam MTV Unplugged a spoustou dalšího.

"Bylo to skvělé zase pracovat s Marií. Tam dole ve zkušebně jsme strávili tři fantastické dny a s výsledkem naší práce jsme maximálně spokojeni. Vše šlo jako po másle, Clarence hrál na klávesy, Marie dělala kávu, já a Christoffer jsme hráli hokej. Já vyhrál," komentuje s úsměvem pár dnů ve zkušebně na jihu Švédska Per. Seznam všech skladeb, které se ocitnou buď na "Roxette Hits", nebo přímo na "Rox Boxu", naleznete zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY