Divokej Bill, Clou i Wohnout balí na premiérový Smržfest

01.09.2006 11:47 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Smržfest N
© Ameba production
První ročník festivalu Smržfest, který se koná u obce Smržovka, na louce u pramene řeky Nisa, je za dveřmi - koná se už 2. září. Festival je pořádán v krásném prostředí Jizerských hor a pevně věříme, že tímto ročníkem bude položen základní kámen pro každoroční hudební rozloučení s prázdninami v tomto regionu.

Smržfest má již od prvního ročníku velmi zajímavý program. Od 13:00 až do samého závěru vystupují na podiu samé špičky české hudební scény. Program odstartují Medvěd 009, po nich přijde kapela Status Praesents se svým machometalem, dále pak mladá energie UDG a kytarový rock Southpaw, diváky pak jistě roztancují Skyline. Mladou scénu vystřídá legendární kytarista Radim Hladík s kapelou Blue Effect. Program pak bude pokračovat s pardubickou Vypsanou fiXou, která přiveze své nové DVD "Před náma jedeme my", se kterým dobývá první příčky prodejnosti DVD. Po nich na scénu dorazí stále populárnější kvartet Wohnout s písněmi z připravovaného alba. Na hlavní hvězdu festivalu naladí kapela v plném rozjezdu – Clou. Poté přijde již očekávaný okamžik – vystoupení v současnosti nejpopulárnější domácí kapely Divokej Bill, která právě Smržfestem uzavře svojí Nekonečnou koncertní plavbu, která čítala přes padesát vystoupení. Po Divokym Billovi na podium nastoupí kapela, která je v Billem spoutaná víc než hodně. Prohrála v kartách jela celou Nekonečnou koncertní plavbu Divokého Billa jako předkapela.

Na festival bude zajištěna kyvadlová doprava z Jablonce nad Nisou - odjezdy budou ze stání číslo 6 na nádraží ČSAD v Jablonci nad Nisou. Autobusy linky číslo 17 pojedou každou hodinu od 11:30 do 17:30 na místo konání. Zpátky pak v 1:00, 2:00 a 3:00.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY