Nové desky pro 32. a 33. týden

06.08.2006 05:00 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Druhý a třetí týden v srpnu nabídnou několik žhavých hudebních novinek. Na pulty obchodů se budou stěhovat nové desky od popové hvězdy Christiny Aguilery, anglických rockerů Hope Of The States, metalových legend Slayer, debutující r'n'b zpěvačky Cassie, živák a DVD domácích rockerů Vypsaná fiXa, amerického soulového zpěváka Lyfea Jenningse, britských nováčků Captain i americké zpěvačky Reginy Spektor.
Pokud se v následujících dvou srpnových týdnech vydáte do obchodů s hudebními nosiči, měly by tam na vás čekat následující novinky...

Christina Aguilera - Back To Basics (Sony BMG)
web / myspace / psali jsme

Christina Aguilera - Back To Basics
Popová hvězda vydává své třetí anglicky zpívané album, které je rozděleno do dvou disků a dohromady obsahuje 23 písní. Má být prý ovlivněné předválečným blues a jazzem s moderními prvky. Aguilera na něm pracovala s producenty, jako jsou DJ Premier, Linda Perry, P Diddy nebo Mark Ronson. Prvním singlem alba byla skladba "Ain't No Other Man", kterou si můžete poslechnout na úvodní straně jejího webu, klip čerstvě nominovaný na cenu MTV je k vidění mimo jiné zde. Druhým bude skladba "Candyman". (Vychází 14. srpna)
Hope Of The States - Left (Sony BMG)
web / myspace / psali jsme

Hope Of The State - Left
Britská rocková parta vydává své druhé album, které prý má být více přijatelné pro mainstream než debut "The Lost Riots". Propagoval ho singl "Sing It Out" a také EP "Blood Meridian" (obě písně jsou ke slyšení na jejich myspace). Nový singl "Left" vyjde na konci srpna a podívat se na něj můžete na úvodní stránce jejich webu. Desku produkoval Ken Thomas. (Vychází 7. srpna)


Slayer - Christ Illusion (Warner)
web / myspace / psali jsme

Slayer - Christ Illusion
Metaloví klasikové znovu v nejslavnější sestavě s bubeníkem Davem Lombardem přicházejí s novým albem, pět let po poslední desce "God Hates Us All". O produkci se podělili Josh Abraham a Rick Rubin a o skandál se postaral obal se zdrogovaným Kristem a skladba "Jihad" popisující teroristické útoky na New York z pozice teroristy. Pilotním singlem je skladba "Cult", kterou si lze (podobně jako momentálně celé album) poslechnout na jejich myspace. (Vychází 7. srpna)
Cassie - Me & U (Warner)
web / myspace / psali jsme

Cassie - Me & U
Mladičká r'n'b zpěvačka pobláznila Ameriku svým debutovým singlem "Me & U", který je aktuálně v Top 3 Billboardu a její bezejmenné debutové album poutá velkou pozornost. O produkci se postaral Ryan Leslie (pracoval s Beyoncé Knowles, Britney Spears nebo P Diddym), který se na albu objeví jako jeden ze dvou ohlášených hostů. Tím druhým bude v bonusovém remixu "Me c U" právě Diddy, na jehož Bad Boy album vychází. Hitový singl, ohlášený druhý "Long Way 2 Go" a další skladby z desky jsou ke slyšení v jukeboxu na úvodní stránce jejího webu. (Vychází 14. srpna)
Vypsaná fiXa - Před náma jedeme my DVD/V Fabric (Sony BMG)
web / psali jsme

Vypsaná fiXa -  Před náma jedeme my DVD
Trvalka domácích koncertních pódií Vypsaná fiXa shrnuje deset let své kariéry koncertním CD "V Fabric", které zaznamenává jejich únorové vystoupení v ostravském klubu Fabric. Koncert je zaznamenán také na DVD "Před náma jedeme my", na kterém ho můžete sledovat dokonce trojrozměrně s pomocí přiložených brýlí. Na DVD najdete i všechny jejich oficiální klipy a také dosud nezveřejněné záběry z dějin skupiny. Oba disky vychází samostatně a dají se koupit i společně za nižší cenu. (Vyšlo 31. července)
Lyfe Jennings - The Phoenix (Sony BMG)
web / myspace / psali jsme

Lyfe Jennings - The Phoenix
Americký nu-soulový písničkář s drsným životním příběhem i hlasem se vrací s druhým albem, dva roky po "Lyfe 268-192". Novinka "The Phoenix" obsahuje i současný hit "S.E.X.", v němž se objevuje i zpěvačka Lala Brown. Píseň zní na úvodní straně jeho webu, který vás stejně přivede jen na jeho myspace, kde jsou ke slyšení ještě dvě další skladby. (Vychází 14. srpna)


Captain - This Is Hazelville (EMI)
web / myspace / psali jsme

The Captain - This Is Hazelville
Debutující anglická indie-popová kapela Captain připravila svoje album pod produkční taktovkou Trevora Horna (Buggles, Yes, The Art Of Noise). Album obsahuje i předchozí singly "Frontline", "Broke" a také aktuální "Glorious". Videoklipy ke všem třem dosavadním singlům jsou k vidění na jejich webu v sekci video. Jejich myspace nabízí ještě tři další skladby. (Vychází 14. srpna)


Regina Spektor - Begin To Hope (Warner)
web / myspace / psali jsme

Regina Spektor - Begin To Hope
Americká zpěvačka a pianistka narozená v Moskvě našla po emigraci rodičů svůj druhý domov v Bronxu. S dvouměsíčním zpožděním vychází i u nás její čtvrté album, které si produkovala sama ve společnosti Davida Kahneho. Členka hnutí anti-folk, které chce spojit punk s tradiční americkou lidovou hudbou, nabízí na svém myspace k poslechu čtyři skladby. Celé album v ukázkách je zde. Desku propaguje singl "On The Radio", jehož video je k vidění zde. (Vychází 14. srpna)
Dále vychází:
Aretha Franklin - Live At Filmore West (Warner)
Kolowrat - Vrany se vracajú (Black Point)
Los Lobos - The Town And The City (EMI)
Různí - Superman Returns (O.S.T.) (Warner)
Superbutt - Black Soup (Warner)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY