Pauza u System Of A Down bude nejasně dlouhá

21.07.2006 14:21 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

System Of A Down N
© soad.webpark.sk
Do poloviny srpna budou System Of A Down jedním z headlinerů turné v rámci Ozzfestového cirkusu, poté si kapela dá dlouhou pauzu. "Strávili jsme spolu dvanáct let," řekl při rozhovoru kytarista Daron Malakian. "Udělá nám dobře, když si dáme pauzu. Jednoho dne si, doufejme, budeme zase více vážit toho, co pro nás System znamená," dodal.

Dva členové kapely se již během nynějšího turné věnují svému novému projektu. Kytarista Daron a baskytarista Shavo Odadjian dali dohromady kapelu Scars On Broadway, se kterou chtějí jít cestou, kterou by System Of A Down nikdy nešli. Sice bude mít prý heavy metalové elementy, ale dále bude nespecifikovatelná.

Zatímco Shavo bude krom nového hudebního projektu aktivní navíc i ve filmařské branži, zpěvák Seri Tankian bude společně s ex-členem Rage Against The Machine a členem Audioslave Tomem Morellem pokračovat v práci na internetových stránkách www.axisofjustice.com, které již brzy nastartují. Všichni členové se však shodují na tom, že naplánovaný 'odpočinek' nebude nikterak omezen a návrat je tudíž nejasný. "Nedali jsme si žádné časové omezení," dodal Malakian.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY