Dva členové Boyzone vytvořili duo

09.07.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Boyzone
© facebook interpreta
Boyzone byla (a stále ještě je) chlapecká kapela o pěti členech. Jako první vystrčil sólové růžky Ronan Keating, aby jej o pár měsíců později se svými sólovými singly vydanými ve stejný den následovali Mikey Graham a Stephen Gately. Zbylá dvojka se však na svou sólovou dráhu rozhodla jít společně - jako duo.

Keith Duffy a Shane Lynch prostě asi nemají chuť probíjet se popovým bojištěm osamoceně, a proto se do studia vydali bok po boku. Docela zajímavé však je, s čím přijdou jako prvním singlem. Stane se jím totiž coververze slavné skladby Milli Vanilli "Girl You Know It's True", která byla velkým hitem v roce 1988 a už několik kapel ji poté předělalo k obrazu svému. Pokud snad jste narozeni později asi nevíte, kdože to Milli Vanilli vlastně byli. Byla o dvojka pěkných kluků jmény Rob Pilatus a Fab Morvan, kteří kromě spousty prodaných desek získali i nějakou tu Grammy. Na vrcholu jejich slávy se však profláklo, že desky za ně nazpívává několik různých lidí, včetně jedné ženy, a oni na nich nemají téměř žádný podíl, je skvěle odvedený playback. Později se sice pokusili o návrat jako duo Rob & Fab, ale samozřejmě neúspěšně. Přede dvěma lety zemřel Rob Pilatus na předávkování drogami. Tolik tedy exkurze do minulosti...

A právě jednu z nejslavnějších skladeb této dvojky si dva členové Boyzone zvolili ke svému debutovému singlu. Měl by vyjít v první půlce podzimu a oba dva jsou z něj nadšeni, má se jednat prý o skladbu, která všechny překvapí. Hmm. Nevím jak, když s nimi pracují lidí stojící za úspěchem B*Witched či právě jejich domovských Boyzone. Ale třeba jo.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY