Amerie dokončuje novou desku

07.07.2006 13:47 - Pavel Novák | foto: facebook interpreta

Amerie N
© Michael Biondo
Americká zpěvačka Amerie, v jejíž krvi koluje jak afroamerická, tak i jihokorejská krev, dokončuje práce na své v pořadí již třetí desce. Ta by se údajně od prvních dvou nahrávek měla značně lišit. Amerie se podle svých slov snažila vytvořit svůj vlastní originální styl, který má být ovlivněn i funkem z období sedmdesátých, stejně tak i hudbou osmdesátých let, na níž vyrůstala.

Amerie si totiž postěžovala, že jí vadí, že ji všichni škatulkují do kategorie r'n'b zpěvačka. Práci na desce si prý opravdu užívá a stále tvoří nové a odlišné věci. Spolupráci s ní si pochvaluje i DJ Premier, který oceňuje především Ameriiny charakteristické vokály a také její výrazný podíl na psaní textů a skládání hudby. Nově se podílela také coby spoluproducentka, a to hned u čtyřech písní. Kromě zmiňovaného Premiera na novince pracovala i s Bryanem Michaelem Coxem a Richem Harrisonem, který stál u zrodu obou jejích prvních alb.

Nová deska ponese název "None Of The Above" a práce na ní by měla být dokončena každým dnem. Vydání bychom se měli dočkat ještě letos na podzim.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY